Колкото до софиския фиат Типо доколкото разбирам колегата нали за него говори за 10.6 аз знам че е сас битурбо така мисля.То маи Фиата само купето фият всичко апгреид.Но евала за фиат Типото нямам забелешки относно него много е добар евала
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купих си Алфа 146 2.0 Ти Кажете нещо повече за този звяр
Collapse
X
-
Благодаря на всики които са дали мнения.Ако някои има такава да ми кайе повече .Иначе алфата като не е гоня даде невероятен ражод градско сас 20 лв 140 км и не е светнала лампата. :Д А някои които има такава дарпал ли се е на богура какво време даваAlfa Romeo 146 2.0 Ti
Comment
-
Първоначално публикувано от Vankata85Колкото до софиския фиат Типо доколкото разбирам колегата нали за него говори за 10.6 аз знам че е сас битурбо така мисля.То маи Фиата само купето фият всичко апгреид.Но евала за фиат Типото нямам забелешки относно него много е добар евалаГоворя за на Даниел Ланчата
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Гледам, че си фен на немски машини... да ти кажа как се посмяхме с колегите, 2 седмици след като си взех 146 та, колега си взе Пасат 4 седан, 99г. по-голяма кола, по-горен клас, седнах в нея и ми увисна ченето... предните седалки едни теснички и неудобни - ужас.
Не е рекаро ... стандартен салон.
Вкарах го в Алфа та за сравнение, седя въртя се... доста по удобна е.
Другия колега пък е с нов Меган, ама и той призна след сядане в 2 те, че за шофьора е по удобна 146 та от пасата.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Пи4 ти ако ще я продаваш тази кола защо толкова се интересуваш кво наказва по пътищата,все пак ако ще убеждаваш някой да я купи май това не е на4ина.И защо си набил 400 лв излишни,тоя дето я купи така или ина4е ще ги смени.
Ина4е и аз до скоро карах вектра-2.0-нямах оплаквания,освен 4е хар4еше 13 щото много я пържих.Пък и на годинки беше.146 JTD-2000г.
Punto 1.2
Comment
-
Ванката85 нали ще я продаваш доколкото разбрах от твоите приказки какво се интерисуваш и за какво си я купил след като ще я продаваш спри да дразниш хората във нашия форум и си иди там вав вашия при немските кошници и се хвалете там колкото си искате че вашите таратаики варвели многоАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Ми вие не сте ли чували за внос на коли вкарвам коли карам ги малко докато ги продам и пак вкарвам взех е на далавера затова.И несе тревойете за продаването едва ли вав форум ще е продам .
Пак и закво сте такива злобни човек немойе да пита нещо.Смених ролките щото мелеха и едва ли някои би е купил сас мелещи и скарцащи ролки.Продавам винаги перфектни коли неми правете сметка намен моля виAlfa Romeo 146 2.0 Ti
Comment
-
И какво лошо да се интересувам човек немойе си кайе мнението право се нахварляте .Някви комплекси ли имате незнам.Просто питам да кайе някои нещо повече за тези алфи но досега само един човек от Велико тарново е дал хубаво мнение,всички други само се заяйдате и акли даватеAlfa Romeo 146 2.0 Ti
Comment
-
труствортхъ
благодаря че си ме разбрал просто си вкарвам коли за продаване това е но никога не сам вкарвал алфа Фиат браво ХГТ вкарвах и знам за тях но Алфа никога и нямам периатели сас такива и затова лубопитствам но явно тук няма да получа сведения а само заяйдания и коментари и ми даргат сметка,Като сте отворени вкарваите и продаваите щом сте наватре вав нещатаAlfa Romeo 146 2.0 Ti
Comment
Comment